onsdag 8. februar 2012

Blir aldri fornøyd med noen LOer jeg

Dette er den nyeste LOen min, men føler virkelig ikke at jeg er fornøyd med den.
Vet ikke helt hvorfor, klarer ikke å se hva den mangler, ja bortsett fra blomster,
men tenkte at det ikke passer inn her.

15 kommentarer:

Hege sa...

Synes LOen din var flott jeg. Liker godt at du scrapper hverdagssituasjoner. Du skriver at du ikke er fornøyd selv, men ikke vet hva som mangler utenom blomster. Jeg er kjempeglad du ikke har brukt blomster... Kanskje en større tittel hadde gjort at du ikke følte den manglet noe? (ment som et forslag bare...)

Virgo1971 sa...

Har allikevel brukt blomster på den ferdige utgaven, men er allikevel ikke fornøyd, skal se om jeg kan legge ut bilde imorgen.

Tusen takk for kommentar!

Kanskje jeg skal se litt på tittelen også !

Hege sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Ang. håndskrift... Hvis du tenkte på "Du er helt konge", så er det et stempel fra Kort og godt". Liker det kjempegodt.

Virgo1971 sa...

Ja, tenkte på den skriften, den var kjempemorsom! Er ikke så inne i stempelverden jeg , kanskje like greit, har en del utstyr for å si det sånn :-D
Kos med besøk her inne, nå ser det ut til at jeg har blåst liv i bloggen min igjen, så får jeg bare legge ut litt, har scrappet mye, men ikke lagt ut noe på et par år!

Aina sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min! Jeg gleder meg til å se gjerdet ditt. :)
Når det gjelder denne her, så synes jeg utgangspunktet ditt er veldig bra. Personlig ville jeg dratt den mer sammen, altså lagt alt litt tettere slik at du får mer fram av det hvite bakgrunnsarket. Får vi se den med blomster?

Virgo1971 sa...

Argh, å dra arkene tettere sammen var noe jeg tenkte på, tror hjernen var lettere fraværende da jeg limte de på, ganske irriterende, men helt enig med deg Aina!
Jeg skal fikle litt etterpå med scrappinga mi, og så skal jeg prøve å legge ut denne samt et par LOer til!
Tusen takk for besøk i bloggen min !

TrineH sa...

Synes LOen var tøff jeg.. fargevalget passer så godt til bildet og likte godt den tråden du har tredd gjennom arket. Det gjorde seg vldig godt synes jeg..

Virgo1971 sa...

Tusen takk Trine! Jeg skal legge ut versjon 2.0 litt seinere, tror ikke jeg får gjort så mye med den uten å omkalfatre, og iogmed at den er limt godt fast , vet jeg ikke om jeg tør rett og slett!

Elisabeth sa...

Synes den var kjempetøff jeg. Mangler ikke noe i mine øyne!

Virgo1971 sa...

Tusen takk Elisabeth! Irriterer meg at jeg skal være perfeksjonist, for det er de gangene jeg slapper av jeg blir mest fornøyd!

Hønerandi sa...

Viktig å ta vare på hverdagsminnene.Tror til mer en scrapper og oftere,blir det lettere for hver gang.

inger synnøve sa...

så koseligt bilde du har scrappet. det er viktig å ta vare på de daglige øyeblikkene og der er du kjempeflink :) mange flotte LOèr her å vhile øynene på:)

Virgo1971 sa...

Tusen takk for koselige kommentarer! Det setter jeg kjempestor pris på!

izi sa...

Deilige farger, og koselig bilde, og jeg synes LOen ble riktig fin (og jeg liker "hverdagsbilder" best, istedenfor arrangerte).
På gutteLOer slenger jeg gjerne på stjerner og tannhjul, i hvert fall på nyere bilder av guttungen, synes det er lettere å pynte med enn blomster når det gjelder gutter. Og knapper, knapper er alltid digg!

Klem, Inger

Virgo1971 sa...

Tusen takk , Inger! Klem